ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η “ΑΝΑΜΑ Deco”, δημιουργήθηκε το 1999 από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία, γνώσεις και ταλέντο στον χώρο του ξύλου. Η ομάδα μας αποτελείται απο άτομα τα οποία απο την δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να δημιουργούν μοναδικές κατασκευές σύμφωνα με τις ανάγκες και το γούστο του εκάστοτε πελάτη.

 

Το ξύλο (ή ξύλωμα όπως είναι γνωστό στη βοτανική ορολογία, αγγλικά: wood) είναι ο συμπαγής, (συνήθως) σκληρός, πορώδης και ινώδης δομικός ιστός που (αρχικά) βρίσκεται στο βλαστό και στις ρίζες των δέντρων, καθώς και σε (κάποια) άλλα ξυλώδη φυτά. Χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια τόσο ως καύσιμο όσο και ως κατασκευαστικό υλικό.

 

Η πρώτη ύλη για την ANAMA Deco, είναι ο πυρήνας της δημιουργίας και της τέχνης της διακόσμησης.

 

Οι tailor made κατασκευές επίπλων, με ξύλο δουλεμένο στο χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες της ANAMA Deco σε μείγμα με τη δική σας προσωπικότητα και επιθυμία, γεννά το αποκλειστικό χειροποίητο αποτέλεσμα με τη διαχρονική αισθητική.

 

Η ANAMA Deco, αξιοποιεί το ακατέργαστο ξύλο και το αναγάγει σε έργο τέχνης, με τη μορφή αντικειμένων που εξυπηρετούν τις ανάγκες διακόσμησης ή καθημερινής χρήσης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Για περισσότερο από 20 χρόνια συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασικό και δημιουργεί στο χώρο μία μοναδική ατμόσφαιρα που συνδέει το νέο με το παλιό και την υψηλή ποιότητα.

 

Η εμπειρία των ανθρώπων της ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 και φτάνει σήμερα, μέσω της νέας γενιάς των δημιουργών της, να προσφέρει τόσο την πολυετή εμπειρία, όσο και τη νέα ματιά και προοπτική στις σύγχρονες τάσεις του design παγκοσμίως.

 

Η ANAMA Deco είναι μία ελληνική εταιρεία που με ευθύνη και σεβασμό προς το περιβάλλον, αξιοποιεί στο έπακρο την πρώτη ύλη για τις δημιουργίες της και την υλοποίηση του εκάστοτε project.