Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 10:09

Η AnamaDeco άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο έπιπλο, δημιουργώντας για το Chaπter Restaurant!

Όταν το όραμα του ιδιοκτήτη και σεφ του Chaπter Restaurant συναντήθηκε με το όραμα και την τεχνογνωσία της Anama Deco, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να ήταν υπέροχο. Το Chaπter Restaurant ήθελε από την αρχή να είναι ξεχωριστό, μοναδικό και παράλληλα ένας λειτουργικός, ζεστός χώρος για να απολαμβάνει ο κόσμος το φαγητό και το ποτό του. Οι ιδιοκτήτες του Chaπter Restaurant εμπιστεύθηκαν την Anama Deco για την επιμέλεια του χώρου και δικαιώθηκαν 100%.

Σε συνεργασία με τους έμπειρους τεχνικούς μας εκπονήθηκε μια γενική μελέτη του χώρου, ο οποίος επενδύθηκε με ξύλο και εμπλουτίστηκε με χειροποίητα custom made έπιπλα, τραπέζια, πάγκους, καθίσματα, φωτιστικά, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, όλα μοναδικές δημιουργίες της Anama Deco. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ξεχωριστό, έτυχε της καθολικής αποδοχής των πελατών και δικαίωσε όλους όσους εργάστηκαν γι αυτό.

Το Chaπter Restaurant άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη γεύση και την αισθητική και είμαστε περήφανοι που σε αυτό συνέβαλλε και η AnamaDeco!

Η AnamaDeco άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο έπιπλο, δημιουργώντας για το Chaπter Restaurant!
Γράφτηκε από